Producenci
Promocje
Derma Roller Gold 600 igieł
Derma Roller Gold 600 igieł
70,00 zł 38,00 zł
szt.
Produkt dnia
Derma Roller Gold 3w1 zestaw Oczy-Twarz-Ciało
Derma Roller Gold 3w1 zestaw Oczy-Twarz-Ciało
149,00 zł 79,00 zł
Polityka prywatności
cofamyczas.com ogranicza zbieranie informacji o swoich klientach do niezbędnego minimum - dane te podają Kupujący w momencie składania zamówienia, wypełniania formularza zamówienia bądź rejestracji swojego konta. Dane te wykorzystywane są tylko do kontaktu z Kupującym oraz przy wysyłaniu przesyłek.

Dbamy o to by dane osobowe naszych Klientów były doskonale strzeżone. Spełniamy normy, które nakłada na nas ustawa z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 02.101.926 z póź. zm.). Nowoczesna platforma informatyczna oraz systemy zabezpieczeń gwarantują najwyższe bezpieczeństwo mające na celu ochronę danych pozostających pod naszą kontrolę przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Prawa dostępu do danych osobowych użytkowników serwisu zostały w restrykcyjny sposób ograniczone, tak aby informacje te nie znalazły się w rękach osób niepowołanych. Złożenie zamówienia oznacza zgodę na przechowywanie i przetwarzanie przez firmę Cofamy Czas, będącą właścicielem sklepu internetowego cofamyczas.com, danych osobowych zawartych w zamówieniu zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych (Pz.U.N 133 poz. 883).

Kupujący ma prawo do wglądu oraz pełnej edycji swoich danych osobowych za pośrednictwem prostego w obsłudze panelu. Dostęp do panelu odbywa się ze strony głównej poprzez, kliknięcie Moje Konto. Kupujący może też samodzielnie usunąć swoje dane z bazy. Warunkiem samodzielnego dokonania zmian lub usunięcia danych osobowych z bazy jest zakończenie wszystkich transakcji. W trakcie realizacji zamówienia zmiany mogą być dokonane jedynie po skontaktowaniu się pracownikiem cofamyczas.com.

Drogi Kliencie, pamiętaj, by również samodzielnie dbać o bezpieczeństwo swojego konta w naszym serwisie. Sugerujemy, aby stosować się do następujących zasad:

  • nie podawać nikomu swojego hasła; jeśli wydaje Ci się, że ktoś mógł podejrzeć jak wpisujesz hasło, natychmiast należy je zmienić
  • stosować hasło zawierające przynajmniej 6 znaków w tym co najmniej jedną cyfrę
  • zmieniać hasło regularnie; jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, zmień hasło natychmiast
  • unikać stosowania tych samych haseł w różnych serwisach
  • korzystając z obcego komputera nigdy nie zapisywać haseł w przeglądarce, a po zakończeniu przeglądania wylogować się z serwisu
  • nie wiązać hasła jakiego używasz: z Twoją nazwą użytkownika, imieniem, nazwiskiem, przezwiskiem ani z informacjami, związanymi z Tobą, łatwymi do odgadnięcia np. imię żony, męża, dziewczyny, chłopaka, psa, kota, data urodzin itp.

W sytuacji, gdy stwierdzimy, że przy logowaniu do Twojego konta doszło do kilku nieudanych prób, otrzymasz stosowną informację i prośbę o kontakt z naszym pracownikiem.

Wszystkie nazwy handlowe oferowanych produktów są znakami towarowymi lub nazwami zastrzeżonymi odpowiednich firm i zostały zamieszczone wyłącznie celem identyfikacji.

Prawa autorskie do opisu produktów i szaty graficznej są zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w całości lub części bez pisemnej zgody sklepu jest zabronione i podlega ochronie, zgodnie z Ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych oraz Ustawą o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.

Złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu.

Sklep cofamyczas.com zastrzega sobie prawo do zmian regulaminu.

W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem, zastosowanie mają zasady ogólne, w szczególności przepisy:

  • Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych";
  • Ustawy z dnia 2 marca 2000 r. "O ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny";
  • Ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. „O szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego”;
  • Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. „O świadczeniu usług drogą elektroniczną”;
  • Ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. „Kodeks Cywilny”.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl