Producenci
Promocje
Derma Roller ZGTS 540 tytan
Derma Roller ZGTS 540 tytan
89,00 zł 39,00 zł
szt.
Produkt dnia
 Derma Roller 4w1 do ciała, twarzy, oczy
Derma Roller 4w1 do ciała, twarzy, oczy
149,00 zł 79,00 zł
szt.
Polityka prywatności
cofamyczas.com ogranicza zbieranie informacji o swoich klientach do niezbędnego minimum - dane te podają Kupujący w momencie składania zamówienia, wypełniania formularza zamówienia bądź rejestracji swojego konta. Dane te wykorzystywane są tylko do kontaktu z Kupującym oraz przy wysyłaniu przesyłek.

Dbamy o to by dane osobowe naszych Klientów były doskonale strzeżone. Spełniamy normy, które nakłada na nas ustawa z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 02.101.926 z póź. zm.). Nowoczesna platforma informatyczna oraz systemy zabezpieczeń gwarantują najwyższe bezpieczeństwo mające na celu ochronę danych pozostających pod naszą kontrolę przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Prawa dostępu do danych osobowych użytkowników serwisu zostały w restrykcyjny sposób ograniczone, tak aby informacje te nie znalazły się w rękach osób niepowołanych. Złożenie zamówienia oznacza zgodę na przechowywanie i przetwarzanie przez firmę Cofamy Czas, będącą właścicielem sklepu internetowego cofamyczas.com, danych osobowych zawartych w zamówieniu zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych (Pz.U.N 133 poz. 883).

Kupujący ma prawo do wglądu oraz pełnej edycji swoich danych osobowych za pośrednictwem prostego w obsłudze panelu. Dostęp do panelu odbywa się ze strony głównej poprzez, kliknięcie Moje Konto. Kupujący może też samodzielnie usunąć swoje dane z bazy. Warunkiem samodzielnego dokonania zmian lub usunięcia danych osobowych z bazy jest zakończenie wszystkich transakcji. W trakcie realizacji zamówienia zmiany mogą być dokonane jedynie po skontaktowaniu się pracownikiem cofamyczas.com.

Drogi Kliencie, pamiętaj, by również samodzielnie dbać o bezpieczeństwo swojego konta w naszym serwisie. Sugerujemy, aby stosować się do następujących zasad:

  • nie podawać nikomu swojego hasła; jeśli wydaje Ci się, że ktoś mógł podejrzeć jak wpisujesz hasło, natychmiast należy je zmienić
  • stosować hasło zawierające przynajmniej 6 znaków w tym co najmniej jedną cyfrę
  • zmieniać hasło regularnie; jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, zmień hasło natychmiast
  • unikać stosowania tych samych haseł w różnych serwisach
  • korzystając z obcego komputera nigdy nie zapisywać haseł w przeglądarce, a po zakończeniu przeglądania wylogować się z serwisu
  • nie wiązać hasła jakiego używasz: z Twoją nazwą użytkownika, imieniem, nazwiskiem, przezwiskiem ani z informacjami, związanymi z Tobą, łatwymi do odgadnięcia np. imię żony, męża, dziewczyny, chłopaka, psa, kota, data urodzin itp.

W sytuacji, gdy stwierdzimy, że przy logowaniu do Twojego konta doszło do kilku nieudanych prób, otrzymasz stosowną informację i prośbę o kontakt z naszym pracownikiem.

Wszystkie nazwy handlowe oferowanych produktów są znakami towarowymi lub nazwami zastrzeżonymi odpowiednich firm i zostały zamieszczone wyłącznie celem identyfikacji.

Prawa autorskie do opisu produktów i szaty graficznej są zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w całości lub części bez pisemnej zgody sklepu jest zabronione i podlega ochronie, zgodnie z Ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych oraz Ustawą o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.

Złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu.

Sklep cofamyczas.com zastrzega sobie prawo do zmian regulaminu.

W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem, zastosowanie mają zasady ogólne, w szczególności przepisy:

  • Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych";
  • Ustawy z dnia 2 marca 2000 r. "O ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny";
  • Ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. „O szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego”;
  • Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. „O świadczeniu usług drogą elektroniczną”;
  • Ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. „Kodeks Cywilny”.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl